Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Αυτός είναι ο λόγος που η Πάμελα Άντερσον σταμάτησε να βάφεται




 Σε μια συνέντευξη στο Elle η 56χρονη πρωταγωνίστρια του Baywatch δηλώνει ότι δεν είχε συχνά λόγο στην εμφάνισή της στην αρχή της καριέρας της. «Απλώςέκανα αυτό που οι άνθρωποι μου έλεγαν τι να κάνω», λέει. 


Το 2019, η makeup artist της Anderson, Alexis Vogel, πέθανε από καρκίνο του μαστού. Η απώλεια αυτή έκανε την Άντερσον να αλλάξει προοπτική. 



«Ήταν η καλύτερη», λέει ο Άντερσον για την Βόγκελ. «Και από τότε, απλά ένιωσα, χωρίς την Αλέξις, είναι καλύτερα να μην φοράω μακιγιάζ». 


Αποκαλώντας τη νέα της μινιμαλιστική αισθητική «ελεύθερη, διασκεδαστική, και λίγο επαναστατική», σημειώνει η Άντερσον ότι ήταν πάντα αυτή που υποσκάπτει τις τάσεις. 


«Παρατήρησα ότι υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν μεγάλες εμφανίσεις στο μακιγιάζ, και είναι ακριβώς σαν να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και να κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι», παραδέχεται. 


«Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι όταν μεγαλώνουμε», συνεχίζει η ηθοποιός. "Και γελάω κάπως με τον εαυτό μου όταν κοιτάζω τον καθρέφτη. Λέω, "Ουάου, αυτό είναι πραγματικά...τι μου συμβαίνει;" Είναι ένα ταξίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου