Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Διάσημοι στην φυλακή. Το ήξερες;

Υπάρχουν πολλοί όπως ο Bill Gates, Paris Hilton, Lindsay Lohan κ.α που συνελήφθησαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και υπερβολική ταχύτητα. Δεν μου προκαλούν αίσθηση για να τα αναλύσω. Όπως και το ότι ο Eminem, o 50Cent πιάστηκαν να έχουν όπλο...







ROBERT DOWNEY JR.
O αγαπημένος Iron Man δεν είναι γνωστός μόνο στο κοινό για τις υποκριτικές του ικανότητες. Είναι γνωστός και στην αστυνομία για την παραβατική του συμπεριφορά. Η πρώτη σύλληψη έγινε το 1996 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για κατοχή κοκαΐνης, ηρωίνης, κρακ και ενός όπλου ρεβόλβελ. Καταδικάστηκε 3 χρόνια αλλά εξέτισε μόνο 6 μήνες. Το 2000 πάλι τον έπιασαν με κοκαΐνη και το 2001 συνελήφθη ξανά υπό την επήρεια ναρκωτικών.

MICKEY ROURKE
Συνελήφθη το 1994 για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του αλλά δεν καταδικάστηκε γιατί η σύζυγος απέσυρε την καταγγελία. Το 2007 συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.

STEVE-O
Το ότι είναι τρελός το διαπίστωσες στο Jackass. Έχει πολλά ντράβαλα με το νόμο στις Η.Π.Α αλλά και στην Σουηδία. Το 2002 συνελήφθη για προσβολή και αισχρότητα. Πρήρωσε πολλά λεφτά και η ποινή του περιορίστηκε σε 1 χρόνο υπό επιτήρηση. Ένα χρόνο μετά συνελήφθη πάλι με χασίς, exstacy και αναγκάστηκε να πληρώσει $6.700 για να αφεθεί ελεύθερος. Το 2008 συνελήφθη πάλι για κατοχή ουσιών και βανδαλισμό. Στη συνέχεια μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

LIL’ KIM
Είναι γνωστή ράπερ. Έχει κερδίσει ένα βραβείο Grammy για τη συμμετοχή της στο Lady Marmalade, το 2002. Η πρώτη σύλληψη της έγινε το 1996, όταν συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας. Το 2006 καταδικάστηκε σε ένα χρόνο και μία μέρα στη φυλακή συν πρόστιμο 50,000 δολαρίων για ψευδορκία και συνωμοσία.

OZZY OSBOURNE
Γνωστός από το ριάλιτι Osbournes και φυσικά από τον ρόλο του ως τραγουδιστής στο συγκρότημα των Black Sabbath. Το 1982 συνελήφθη στο Τέξας κατούρησε στο Alamo, και δύο χρόνια αργότερα, συνελήφθη πάλι για επήρεια αλκοόλ. Το 1989 ενώ ήταν μεθυσμένος προσπάθησε να δολοφονήσει τη σύζυγό του Sharon.

VANILLA ICE
Ice ice babe και ταινίες τον έκαναν γνωστό στη δεκαετία του '90. Το 2001 συνελήφθη γιατί έβαλε το χέρι του με σκοπό να την πνίξει μέσα στο στόμα της γυναίκας του και της ξερίζωσε και μαλλιά. Καταδικάστηκε σε 2 χρόνια περιορισμό και σε συνεδρίες με σύμβουλο γάμου.

HUGH GRANTΓνωστός ηθοποιός με πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες. Το 1995 συνελήφθη να "αγοράζει" στοματικό σεξ από μια παράνομη ιερόδουλη και πλήρωσε $1,180 για να αφεθεί ελεύθερος ενώ ήταν 2 χρόνια υπό επιτήρηση.

GEORGE MICHAELΣυνελήφθη να αυνανίζεται σε μια δημόσια τουαλέτα. Τον βρήκε μια αστυνομικός που δεν φορούσε τη στολή της. Αργότερα ομολόγησε την ενοχή του για το αδίκημα, και του επιβλήθηκε πρόστιμο $ 800, 80 ώρες κοινωφελούς εργασίας και παρακολούθηση συμβουλευτικής ομάδας.

AL PACINOΣυνελήφθη το 1961 μαζί με άλλα άτομα να οδηγούν αυτοκίνητο ενώ φορούσαν μαύρες κουκούλες και γάντια καθώς και με ένα γεμάτο όπλο.

MARILYN MANSONΣυνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση αφού έτριψε την λεκάνη του στο πρόσωπο ενός φύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου