Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

100.000$ αμοιβή. FBI 10 Most Wanted


Jason Derek Brownκαταζητείται για φόνο και ένοπλη ληστεία στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Mιλάει άπταιστα γαλλικά και έχει ένα μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Επιχειρήσεις. Είναι ένας άπληστος παίχτης του γκολφ, snowboarder, σκιέρ, ποδηλάτης. Απολαμβάνει να είναι το κέντρο της προσοχής και είναι γνωστό ότι συχνάζει σε νυχτερινά κέντρα όπου κάνει επίδειξη ακριβά αυτοκίνητα, σκάφη, καθώς και άλλα παιχνίδια. Έχει ειπωθεί πως πιθανώς έχει αμφιφυλοφιλικές τάσεις.Έχει δεσμούς με Καλιφόρνια, Αριζόνα, και της Γιούτα. Στο παρελθόν, έχει ταξιδέψει στη Γαλλία και το Μεξικό. Επιπλέον, μπορεί να είναι στην κατοχή του ένα Glock 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,45.

Eric Justin Toth, πρώην δάσκαλος, καταζητείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας στην Ουάσιγκτον, DC. Τον Ιούνιο του 2008, πορνογραφικές εικόνες βρέθηκαν σε μια φωτογραφική μηχανή στο σχολείο που εργαζόταν που είχε στην κατοχή του. ΟToth έχει συχνά περιγραφεί ως ένας "ειδικός" υπολογιστών και έχει αποδείξει πως έχει άνω του μέσου όρου γνώσεις σχετικά με τους υπολογιστές, και τη χρήση του Διαδικτύου. Κατέχει ένα εκπαιδευτικό υπόβαθρο που ευνοεί την απόκτηση της απασχόλησης σε τομείς που σχετίζονται με τα παιδιά. Μπορεί να εργάζεται ως εκπαιδευτικός, καθηγητής ή αρσενική νταντά.Ο Toth φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Cornell για ένα χρόνο και συνέχισε στο Purdue University, όπου αποφοίτησε με πτυχίο στον τομέα της εκπαίδευσης. Από τον Ιούνιο του 2008, ο Toth πιστεύεται ότι έχει ταξιδέψει στη Βιρτζίνια, Ιλινόις, Ιντιάνα, Ουισκόνσιν και Μινεσότα. Πιστεύεται πως ζούσε στην Αριζόνα το 2009.

Robert William Fisherκαταζητείται για τη φερόμενη δολοφονία της συζύγου του και των δύο μικρών παιδιών τους και στη συνέχεια την ανατίναξη του σπιτιού στο οποίο ζούσαν στο Scottsdale, Αριζόνα, τον Απρίλιο του 2001.Είναι σωματικά μυώδης και είναι ένας άπληστος κυνηγός και ψαράς. Έχει ένα αξιοσημείωτο χρυσό στέμμα στον επάνω αριστερό κυνόδοντας. Περπατάει με υπερβολική όρθια στάση και το στήθος του βγει έξω λόγω ενός τραυματισμού στο χαμηλό πίσω. Μασούσε καπνό σχεδόν συνέχεια. Έχει δεσμούς με Νέο Μεξικό και τη Φλόριντα. Πιστεύεται ότι είναι στην κατοχή του αρκετά όπλα, συμπεριλαμβανομένου μεγάλης ισχύος τουφέκι.

Alex Flores καταζητείται για φερόμενη εμπλοκή του στην απαγωγή και δολοφονία πεντάχρονου κοριτσιού στη Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια. Το κορίτσι έχει αναφερθεί να λείπει στα τέλη Ιουλίου του 2000 και αργότερα βρέθηκε στραγγαλισμένη σε ένα κοντινό διαμέρισμα στις αρχές Αυγούστου του 2000.

Glen Stewart Godwin Το 1987 απέδρασε του από τη φυλακή Folsom στην Καλιφόρνια, όπου εξέτιε μια μακρά ποινή για φόνο. Αργότερα, το 1987, οGodwin συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στο Πουέρτο Βαγιάρτα, Μεξικό. Μετά την καταδίκη, τον έστειλαν σε μια φυλακή στην Γκουανταλαχάρα. Τον Απρίλιο του 1991, ο Godwin φέρεται να δολοφόνησε συγκρατούμενό του και στη συνέχεια δραπέτευσε πέντε μήνες αργότερα.Μιλά άπταιστα ισπανικά και μπορεί να ταξιδεύει σε όλη την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, και το Μεξικό.

Semion Mogilevich καταζητείται για φερόμενη συμμετοχή του σε ένα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σύστημα με σκοπό την εξαπάτηση χιλιάδων επενδυτών στο μετοχικό της δημόσιας εταιρίας στον Καναδά, αλλά με έδρα σε Newtown, Bucks County, Pennsylvania, μεταξύ των ετών 1993 και 1998. Το σχέδιο για να εξαπατήσουν κατέρρευσε το 1998, μετά από χιλιάδες επενδυτές έχασαν πάνω από $ 150.000.000, και ο Mogilevich, πιστεύεται ότι χρηματοδότησε και εξουσιοδότησε το σύστημα και κατηγορήθηκε τον Απρίλιο του 2003.Μπορούν να έχει αφήσει μουστάκι. Είναι γνωστό ότι είναι ένας βαρύς καπνιστής. Έχει την κύρια κατοικία του στη Μόσχα, Ρωσία. Χρησιμοποιεί πιθανώς ένα ρωσικό διαβατήριο, αλλά μπορεί επίσης να διαθέτει διαβατήριο του Ισραήλ, της Ουκρανίας,καθώς και ελληνικά διαβατήρια.

Victor Manuel Gerena ζητείται για την εμπλοκή του σε ένοπλη ληστεία περίπου 7 εκατομμυρίων δολαρίων από την εταιρεία ασφαλείας στο Κονέκτικατ το 1983. Πήρε δύο υπάλληλους ασφαλείας όμηρους υπό την απειλή όπλου και στη συνέχεια τους πέρασε χειροπέδες και τους έκανε ένεση με άγνωστη ουσία.

Fidel Urbina καταζητείται για ξυλοδαρμό και βιασμό μιας γυναίκας τον Μάρτιο του 1998. Ενώ από την ομολογία άλλων που επίσης φέρονται να τις ξυλοκόπησε, βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μια δεύτερη γυναίκα σε θάνατο τον Οκτώβριο του 1998. Το σώμα της βρέθηκε αργότερα στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που είχε καεί. Και τα δύο εγκλήματα συνέβησαν στο Σικάγο, Ιλλινόις.Μπορεί να κατοικεί στο Durango, Μεξικό. Έχει επίσης δεσμούς με την περιοχή Σικάγο, Ιλλινόις

Eduardo Ravelo κατηγορήθηκε στο Τέξας το 2008 για τη συμμετοχή του σε δραστηριότητες εκβιασμών, συνωμοσία για τη νομιμοποίηση μεταναστών και για διακίνηση ηρωίνης, κοκαΐνης και μαριχουάνας. Μπορεί να έχει υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική και τα δακτυλικά αποτυπώματα του άλλαξαν.

Joe Luis Saenz
Συνελήφθη
Πηγή: FBI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου